Производи

Решенија

Новости

 • БизнисМрежа.мк – Моќни деловни информации 24/12/2014

  Започна со работа платформата БизнисМрежа.мк која овозможува он-лине пристап до повеќе од 100.000 правни лица од државата. На едно место ќе имате увид во регистарските податоци за компаниите, поврзани лица, можност за мониторинг на компании и многу други корисни алатки.
  Побарајте промотивен кориснички пристап на 02/3117-100.

 • НАСКОРО 15/10/2014
  БизнисМрежа.мк – за паметни деловни одлуки!

  Единствен веб сервис кој Ви нуди: дневно ажурирани податоци; целосен преглед  на сите правни субјекти и нивна поврзаност; мониторинг; алатки за напредно пребарување и многу повеќе. Стартува од декември 2014.

  Бонитетни извештаи за БУГАРИЈА ГРЦИЈА

  Покрај бонитетните извештаи за компании од Србија, Албанија, Хрватска, БиХ, Црна Гора, Словенија, Австрија, Унгарија, Австрија, Германија, Италија, Полска, Велика Британија, Таргет Груп Ви овозможува нарачка на извештаи за компании од БУГАРИЈА и ГРЦИЈА.  За повеќе информации контактирајте не.