БизнисМрежа.мк – за паметни деловни одлуки!

Единствен веб сервис кој Ви нуди: дневно ажурирани податоци; целосен преглед  на сите правни субјекти и нивна поврзаност; мониторинг; алатки за напредно пребарување и многу повеќе. Стартува од декември 2014.

Бонитетни извештаи за БУГАРИЈА ГРЦИЈА

Покрај бонитетните извештаи за компании од Србија, Албанија, Хрватска, БиХ, Црна Гора, Словенија, Австрија, Унгарија, Австрија, Германија, Италија, Полска, Велика Британија, Таргет Груп Ви овозможува нарачка на извештаи за компании од БУГАРИЈА и ГРЦИЈА.  За повеќе информации контактирајте не.