Наша понуда – База на податоци

На располагање Ви нудиме единствена база на податоци за правни лица од државата.

– целосни податоци од тековна состојба за преку 73.000 активни правни субјекти,
историјат од 2006 година до денес со дневно ажурирање на податоците,
– паметни деловни решенија,

Како стручни лица од подрачјето на деловни и бонитетни информации, ни преставува задоволство да Ви помогнеме околу Вашите деловни предизвици.

Со нашите ажурни податоци Ви овозможуваме решенија од следните подрачја: