Нашата база е извор на високо квалитетни деловни податоци кои нудат најдобри решенија и ги исполнуваат сите ваши потреби.

Со нашата база на податоци до:

•  Таргетирана база на податоци за истражување на пазар,
•  Фокусиран и прилагоден сет на конактни податоци,
•  Сегментација на пазар и пресметка на пазарниот потенцијал,
•  Маркетинг или продажна стратегија.

Поседуваме дневно ажурирана, најголема приватна база на податоци за правни лица во државата со историјат од 2006 година. Со нашата стручност, ние знаеме како да одговориме на Вашите барања со цел да донесете правилни деловни одлуки.

Погледнете ги и нашите други услуги:

– Продажба и Маркетинг
– Бизнис Интелегентни решенија

За дополнителни информации контактирајте не на +389 (02) 3117-100 или на info@targetgroup.mk.