Податоци за компании од целиот свет

Како единствена компанија со веб платформи за деловните субјекти, настојуваме на нашите клиенти да им овозможиме пристап до најквалитетни деловни податоци од целиот свет. Со таа цел од 01.07.2016 на македонските компании можеме да им понудиме бонитетни извештаи за преку

БизнисМрежа.мк – Моќни деловни информации

Започна со работа платформата БизнисМрежа.мк која овозможува он-лине пристап до повеќе од 100.000 правни лица од државата. На едно место ќе имате увид во регистарските податоци за компаниите, поврзани лица, можност за мониторинг на компании и многу други корисни алатки.

НАСКОРО

БизнисМрежа.мк – за паметни деловни одлуки! Единствен веб сервис кој Ви нуди: дневно ажурирани податоци; целосен преглед  на сите правни субјекти и нивна поврзаност; мониторинг; алатки за напредно пребарување и многу повеќе. Стартува од декември 2014. Бонитетни извештаи за БУГАРИЈА