izvestai
Се повеќе македонски компании се одлучуваат за нарачка на бонитетни извештаи за некои од нивните постоечки/потенцијални партнери или нивните конкуренти. Со бонитетниот извештај се оценува финансиската моќ на поединечни компании (способност за исплата на обврските, веројатност за неплаќање и слично) со што ќе ја олесните постапката на избор на Вашите деловни партнери.

За кого се наменети?

Извештаите се наменети за оние на кои име се потребни квалитетни податоци за брзо одлучување. Потребни за се оние кои се занимаваат со финансиска анализа, комерцијални договори, наплата на побарувања, финансиско работење и менаџерскиот тим на компанијата. Извештаите нудат квалитетна и професионална помош. Брзината и квалитетот на достапните податоци значи помош при одлучување без претходни анализи и пребарувања на податоци.

Бонитетни Извештаи за компании од Македонија. Прочитај повеќе >>
Бонитетни Извештаи за компании од Странство. Прочитај повеќе >>

За дополнителни информации контактирајте не на +389 (02) 3117-100 или на info@targetgroup.mk