За паметни деловни одлуки

Како стручни лица од подрачјето на деловните и бонитетните информации ни претставува задоволство да Ви помогнеме околу Вашите деловни предизвици.

За нас

Ние сме експерти во областа на управување со деловни податоци. Со нас, Вашата работа е многу полесна и посигурна. Нашата мисија е да обезбедиме пристап до високо квалитетни деловни информации и да помогнеме на нашите клиенти да одржат стабилен степен на ризик, да го зголемат својот профит и да помогнеме при донесување на квалитетни деловни одлуки.

Повеќе

Кои сме ние

Услуги

БизнисМрежа.мк

Интернет платформа со високо квалитетни информации за компаниите од Македонија.

Повеќе

База на податоци

Единствена и уникатна база која претставува извор на најквалитетни деловни податоци.

Повеќе

Бонитетни извештаи

За паметни и брзи одлуки. Со само еден клик до поголема сигурност во работењето.

Повеќе

Производи

Бизнис интелигентни решенија

Ажурирање на база на податоци, управување со деловни информации и управување со ризик.

Повеќе

Продажба и маркетинг

Контактни податоци за директен маркетинг и советување при избор на таргет група.

Повеќе

Анализа на пазар

Анализа на компании, сегментација на пазар и пресметка на пазарен потенцијал.

Повеќе

Решенија

Информативна понуда

Сакате лично да ви ги претставиме нашите услуги?

Последни новости

Бидете во тек со времето и стандардите.

20 сеп 2020

Credit Information Systems (CIS) by Target Group DOO Skopje

Како единствена компанија со веб платформи за деловните субјекти, настојуваме на нашите клиенти да им овозможиме пристап до...

Повеќе

18 мај 2020

БизнисМрежа.мк – нови модули: Србија, Хрватска, Словенија и Црна Гора

На веб платформата со бонитетни информации БизнисМрежа.мк достапни се новите модули ``Србија``, ``Хрватска``, ``Словенија`` и...

Повеќе

18 мар 2020

Ново стратешко партнерство со Аналитика Медиум ДОО Скопје

Таргет Груп ДОО Скопје потпиша договор за главен аналитички партнер на Аналитика Медиум...

Повеќе

18 окт 2018

ТАРГЕТ ГРУП членка на Adria Business Information Network (датум: 2018-та година)

Таргет Груп пристапи кон Adria Business Information Network вклучувајќи се во групацијата на...

Повеќе

Новости