Дали Вашата компанија е во топ 100 Бизнис Лидери во Македонија за 2023 година?

Да се биде носител на сертификатот топ 100 Бизнис Лидери во Македонија за 2023 година е признание за извонредната работа на компанијата во текот на претходната година и служи како доказ за нејзината силна позиција на пазарот помеѓу најголемите компании во државата.

Проверете дали сте токму Вие таа компанија која е во топ 100 Бизнис Лидери во Македонија за 2023 година!

Проверете

Сертификат за деловна успешност

Бизнис Лидер во Македонија за 2023 година:

Прва категорија: Компанијата се вбројува помеѓу 100-те најголеми компании во Р. Македонија според остварени вкупни годишни приходи за 2023 година.

Втора категорија: Компанијата се вбројува помеѓу 100-те најуспешни компании во Р. Македонија според остварена вкупна годишна нето добивка за 2023 година.

Трета категорија: Компанијата се вбројува помеѓу 100-те најголеми работодавачи во Р. Македонија според просечниот број на вработени за 2023 година.

Пример сертификат

Методологија

Што добивате?

  • Персонализиран дигитален беџ со линк до сертификатот,
  • Персонализиран Сертификат за Бизнис Лидер во Македонија за 2023 во електронска форма,
  • Персонализиран врамен Сертификат за Бизнис Лидер во Македонија за 2023 на посебна хартија во А4 формат
  • Можност за присуство на најголемиот гала настан во државата БИЗНИС ЛИДЕР во Македонија, каде најдобро рангираните ќе добијат признанија согласно постигнатите резултати во 2023 година. Настанот ќе се одржи на 16 октомври 2024 година во Хотел Александар Палас, во рамките на целосниот простор на трите сали (Дознајте Повеќе)

Ексклузивен пакет

Проверете дали сте токму Вие таа компанија која е во топ 100 Бизнис Лидери во Македонија за 2023 година?

Проверете бесплатно дали имате право на сертификат.

Право на сертификат