Дали Вашата компанија е во топ 500 Бизнис Лидери во Македонија за 2022 година?

Да се биде носител на сертификатот топ 500 Бизнис Лидери во Македонија за 2022 година е признание за извонредната работа на компанијата во текот на претходната година и служи како доказ за нејзината силна позиција на пазарот помеѓу најголемите компании во државата.

Проверете дали сте токму Вие таа компанија која е во топ 500 Бизнис Лидери во Македонија за 2022 година!

Проверете

Сертификат за деловна успешност

Бизнис Лидер во Македонија за 2022 година

Прва категорија: Компанијата се вбројува помеѓу 500-те најголеми компании во Р. Македонија според остварени вкупни годишни приходи за 2022 година.

Втора категорија: Компанијата се вбројува помеѓу 500-те најуспешни компании во Р. Македонија според остварена вкупна годишна нето добивка за 2022 година.

Трета категорија: Компанијата се вбројува помеѓу 500-те најголеми работодавачи во Р. Македонија според просечниот број на вработени за 2022 година.

Пример сертификат

Методологија

Што добивате?

  • Персонализиран дигитален беџ со линк до сертификатот,
  • Персонализиран Сертификат за Бизнис Лидер во Македонија за 2022 во електронска форма,
  • Персонализиран врамен сертификат за деловна успешност на посебна хартија во А4 формат

Ексклузивен пакет

Проверете дали сте токму Вие таа компанија која е во топ 500 Бизнис Лидери во Македонија за 2022 година?

Проверете бесплатно дали имате право на сертификат.

Право на сертификат