На нашите клиенти им овозможуваме брз и едноставен пристап до високо квалитетни деловни информации. За само 3 години од нашето основање повеќе од 300 македонски компании меѓу кои мали, средни и големи компании, банки и ревизорски куќи веруваат во нашите производи и решенија. Некои од нашите референци можете да ги погледнете во продолжение:

Окта АД Бетон Штип АД Шпаркасе Банка АД
Халк Банка АД Кожувчанка Меркур Македонија
Скопска Пивара АД ЕБРД АД Даути Комерц АД
Алкалоид АД Макотекс АД Геинг
Мессер Млекара Здравје Радово Бас Туту Фрути
Синпекс Винарија Имако Лакталис – Дукат
Прима МК Шенкер Еликсир
Витаминка Навико Шипинг АВТ
Кине и Нагел Агриа Никоб
Кола Нелт СТ Општина Струмица
ЕОС Мартикс АФПЗРР – ИПАРД Офис Плус
Екстра Скопско Кнауф Битолска Млекарница АД
Стрмош Алумил Гранд Торнтон
Алсат-М Навико Шипинг Адинг

и многу други задоволни корисници