Нашиот тим е составен од одлични стручни лица кои на нашите корисници им нудат најдобра услуга. Горди сме на нашите вработени кои придонесуваат за брз раст на компанијата.

Ако сакате да се придружите на нашиот тим, Ве милиме да го испратите Вашето CV на vrabotuvanje@targetgroup.mk. Ние ќе Ве контактираме со повик или покана за разговор во нашите канцеларии.

Доколку ИМАШ убедлив продажен пристап и внимание за потребите на клиентите, одлични комуникациски вештини и самодоверба, ние Ви НУДИМЕ работа во млада и динамична работна околина, можност за остварување на своите идеи, знаења и вештини и можност за редовно вработување.

Контакт:

Телефон: 02/3117-100
E-пошта: vrabotuvanje@targetgroup.mk