Што е потребно?

Доколку ИМАТЕ убедлив продажен пристап и внимание за потребите на клиентите, одлични комуникациски вештини и самодоверба, ние Ви НУДИМЕ работа во млада и динамична работна околина, можност за остварување на своите идеи, знаења и вештини и можност за редовно вработување.


Ако сакате да се придружите на нашиот тим, Ве молиме да го испратите Вашето CV на vrabotuvanje@targetgroup.mk или да ја пополните формата за апликација подолу. Ние ќе Ве контактираме со повик или покана за разговор во нашите канцеларии.

Аплицирај

Апликација за вработување

Станете и вие дел од тимот на ТАРГЕТ ГРУП.

Прикачете го Вашето CV*

Аплицирај