Последни новости

Бидете во тек со времето и стандардите.

20 сеп 2020

Credit Information Systems (CIS) by Target Group DOO Skopje

Како единствена компанија со веб платформи за деловните субјекти, настојуваме на нашите клиенти да им овозможиме пристап до...

Повеќе

18 мај 2020

БизнисМрежа.мк – нови модули: Србија, Хрватска, Словенија и Црна Гора

На веб платформата со бонитетни информации БизнисМрежа.мк достапни се новите модули ``Србија``, ``Хрватска``, ``Словенија`` и...

Повеќе

18 мар 2020

Ново стратешко партнерство со Аналитика Медиум ДОО Скопје

Таргет Груп ДОО Скопје потпиша договор за главен аналитички партнер на Аналитика Медиум...

Повеќе

18 окт 2018

ТАРГЕТ ГРУП членка на Adria Business Information Network (датум: 2018-та година)

Таргет Груп пристапи кон Adria Business Information Network вклучувајќи се во групацијата на...

Повеќе

Новости