For smart business decisions

Како стручни лица од подрачјето на деловните и бонитетните информации ни претставува задоволство да Ви помогнеме околу Вашите деловни предизвици.

За нас

Ние сме експерти во областа на управување со деловни податоци. Со нас, Вашата работа е многу полесна и посигурна. Нашата мисија е да обезбедиме пристап до високо квалитетни деловни информации и да помогнеме на нашите клиенти да одржат стабилен степен на ризик, да го зголемат својот профит и да помогнеме при донесување на квалитетни деловни одлуки.

More

Кои сме ние

Услуги

БизнисМрежа.мк

Интернет платформа со високо квалитетни информации за компаниите од Македонија.

More

База на податоци

Единствена и уникатна база која претставува извор на најквалитетни деловни податоци.

More

Бонитетни извештаи

За паметни и брзи одлуки. Со само еден клик до поголема сигурност во работењето.

More

Производи

Бизнис интелигентни решенија

Ажурирање на база на податоци, управување со деловни информации и управување со ризик.

More

Продажба и маркетинг

Контактни податоци за директен маркетинг и советување при избор на таргет група.

More

Анализа на пазар

Анализа на компании, сегментација на пазар и пресметка на пазарен потенцијал.

More

Решенија

Информативна понуда

Сакате лично да ви ги претставиме нашите услуги?

Последни новости

Бидете во тек со времето и стандардите.

20 Sep 2020

Credit Information Systems (CIS) by Target Group DOO Skopje

Како единствена компанија со веб платформи за деловните субјекти, настојуваме на нашите клиенти да им овозможиме пристап до...

More

18 May 2020

БизнисМрежа.мк – нови модули: Србија, Хрватска, Словенија и Црна Гора

На веб платформата со бонитетни информации БизнисМрежа.мк достапни се новите модули ``Србија``, ``Хрватска``, ``Словенија`` и...

More

18 Mar 2020

Ново стратешко партнерство со Аналитика Медиум ДОО Скопје

Таргет Груп ДОО Скопје потпиша договор за главен аналитички партнер на Аналитика Медиум...

More

18 Oct 2018

ТАРГЕТ ГРУП членка на Adria Business Information Network (датум: 2018-та година)

Таргет Груп пристапи кон Adria Business Information Network вклучувајќи се во групацијата на...

More

Новости