Референци

На нашите клиенти им овозможуваме брз и едноставен пристап до високо квалитетни деловни информации. Постоиме од 2012-та година и повеќе од 1000 правни лица меѓу кои микро, мали, средни и големи компании, банки, финансиски институции, општини, министерства, осигурителни компании веруваат во нашите производи и решенија. Некои од нашите референци можете да ги погледнете во продолжение:

Како новинар, Бизнис мрежата ја користам веќе неколку години. Драго ми е што истата постојано се надополнува со нови опции што ја олеснуваат работата на новинарите.

Предноста на Бизнис мрежа е што овозможува во секое време, со неколку клика од компјутер или мобилен - да се добие точна и прецизна информација не само за финансиската кондиција на компаниите, туку и за нивната сопственичка структура и меѓусебната поврзаност. Тоа на мене како новинар ми овозможува полесна проверка на инфрормациите со цел она што ќе се објави да биде веродостојно. Вакви алатки се потребни и за други полиња, каде исто така новинарите имаат потешкотии да стигнат до информациите, односно за да ги добијат е потребно подолго време.

Затоа, Бизнис мрежа со можностите што ги дава - ја гледам како пријател на новинарите, што во денешно време е вистинска реткост бидејќи иако сите зборуваат за транспарентност и отвореност, сепак таа најчесто е само декларативна заложба.

- Наташа Стојановска - ТВ 24

Бизнис мрежа е платформа чија основна цел е да води грижа за податоците на стопански субјекти во Р Македонија, во таа насока пласира потребни информации на корисниците за состојбата на стопанството во целост. Нуди посакувана, брза и професионална услуга. Ги задоволува нашите барања во највисок квалитет и овозможува корисникот да ја запознае финансиската кондиција на одреден правен субјект во реално време. Веруваме во нивната лојалност, посветеност, енергијата, одговорност и интегритетот во работењето.

Наш бенефит е што го имаме ова друштво за партнер при носењето на деловните одлуки.

- Дипл.ецц Иван Стрезоски - Head of Financial Department - Витаминка АД

Користењето на бизнис мрежа е алатка која што во голема мерка го олеснува носењето одлуки по однос на бизнис соработката со нашите партнери. Сите промени кај нашите партнери ги добиваме навремено и користењето на бизнис мрежа стана дел од нашата бизнис интелигенција. Препорачуваме!

- Виктор Ристески - Managing Director - Актон

Користењето на БизнисМрежа.мк за нашиот комерцијален и финансов тим е од голема помош во секојдневното работење, едноставна за употреба, платформата ни нуди прецизен преглед на релевантни податоци кои се од суштинско значење при анализа и донесување на одлуки околу соработка со постоечките или потенцијални клиенти и добавувачи. Платформата е воедно уважена како важна алатка во нашите секојдневни активноси и од страна на интерниот ревизорски тим на нашиот principal во Женева (Швајцарија). Топло го препорачуваме Вашиот продукт на сите компании кои имаат потреба од секојдневен пристап до финансиски податоци за своите деловни партнери.

- Стевица Чарапич - Managing Director - МСЦ Скопје

Кога ние како корисници на услугите на Бизнис Мрежа, би можеле да доделиме СЕРТИФИКАТ за квалитет, иновативност, оригиналност, прецизност и професионален однос во пласирање на своите услуги... Тоа сигурно би била платформата Бизнис Мрежа МК.

Со само еден чекор , со само еден клик ние сме веќе поблиску до состојбата на правните лица - наши потенцијални и сегашни деловни партнери.

Првиот бенефит кој ни го донесе користењето на платформата беше заштеда на време, потоа заштеда на ресурси при пребарување на потребните податоци, подобра информираност, а веќе се чувствува поголема ефикасност и продуктивност во работењето.

Посакуваме долго опстојување на Бизнис Мрежа во деловната сфера во МК и со нетрпение ќе ја очекуваме секоја нова надградба на платформата.

- Лидија Поповиќ - Credit Officer - Порше Лизинг

Доколку си алергичен на ореви, нормално е да се информираш дали послужената торта содржи ореви! Последицата од неинформирање е трагична. Мислам дека сите бизниси се алергични на неликвидност и погрешно претставување. Кога водам бизнис, за мене најнормално е да се информирам дали партнерот со кој сакам да работам или клиентот што бара трговски кредит - одложено плаќање е кредитоспособен, морален и доследен. Последицата од неинформираноста може да биде еднакво трагична. Информацискиот сервис, „Бизнис Мрежа“ на лесен и едноставен начин, брзо и ефикасно ми помага да бидам навремено информиран за сите квалитети што се потребни за да создавам добри деловни односи и градам успешни и долготрајни деловни релации.

- Стојче Тасков - Founder & President - INBOX ARCHIVE & DATACENTER Скопје

Навремена и точна информација во секое време...

Нашата компанија, АРИЉЕМЕТАЛ ДОО Скопје веќе 4 години со големо задоволство ја користи платформата БизнисМрежа.мк.

Долго време баравме начин како секогаш да ги имаме најновите податоци за нашите соработници и конкуренти, а БизнисМрежа.мк ни овозможи и многу повеќе од тоа.

Од особена корист ни е можноста за активен мониторинг на сите компании од нашето портфолио преку која навремено сме информирани дури и за најмалите промени кои ги прават компаниите кои се од наш интерес.

Кога имате разгранет бизнис со многу купувачи и добавувачи, највисок приоритет е да го заштитите бизнисот од потенцијален ризик. Во овој дел, информациите кои ни ги овозможува БизнисМрежа.мк ни се од огромна помош.

Доколку барате алатка која ќе го олесни Вашето работење, БизнисМрежа.мк е вистинскиот избор за Вас и ние секогаш ја препорачуваме на нашите бизнис пријатели.

- Трајан Ангелоски - сопственик на АРИЉЕМЕТАЛ ДОО Скопје

Аспирации

Референци