Што е потребно?

Доколку ИМАТЕ убедлив продажен пристап и внимание за потребите на клиентите, одлични комуникациски вештини и самодоверба, ние Ви НУДИМЕ работа во млада и динамична работна околина, можност за остварување на своите идеи, знаења и вештини и можност за редовно вработување.


Ако сакате да се придружите на нашиот тим, Ве молиме да го испратите Вашето CV на vrabotuvanje@targetgroup.mk или да ја пополните формата за апликација подолу. Ние ќе Ве контактираме со повик или покана за разговор во нашите канцеларии.

Аплицирај

Employment Aplication

Become part of the Target Group team

Прикачете го Вашето CV*

Аплицирај