Производи


 • БИЗНИСМРЕЖА.МК

  Интернет платформа со високо квалитетни информации за компаниите од Македонија.


 • БАЗА НА ПОДАТОЦИ

  Единствена и уникатна база која претставува извор на нај квалитетни деловни податоци.


 • БОНИТЕТНИ ИЗВЕШТАИ

  За паметни и брзи одлуки. Со смо еден клик до поголема сигурност во работењето.

Решенија


 • ПРОДАЖБА И МАРКЕТИНГ

  Контактни податоци за директен маркетинг и советување при избор на тергет група.


 • БИЗНИС ИНТЕЛЕГЕНТНИ РЕШЕНИЈА

  Ажурирање на база на податоци, управување со деловни информации и управување со ризик.


 • АНАЛИЗА НА ПАЗАР

  Анализа на компании, сегментација на пазар и пресметка на пазарен потенцијал.

Новости

 • Податоци за компании од целиот свет 08/07/2016

  Како единствена компанија со веб платформи за деловните субјекти, настојуваме на нашите клиенти да им овозможиме пристап до најквалитетни деловни податоци од целиот свет. Со таа цел од 01.07.2016 на македонските компании можеме да им понудиме бонитетни извештаи за преку 110 држави од целиот свет. Како и во изминатите 4 години продолжуваме да нудиме најквалитетни информации кои ги задоволуваат највисоките стандарди на нашите клиенти.

  Continue reading →
 • БизнисМрежа.мк – Моќни деловни информации 24/12/2014

  Започна со работа платформата БизнисМрежа.мк која овозможува он-лине пристап до повеќе од 100.000 правни лица од државата. На едно место ќе имате увид во регистарските податоци за компаниите, поврзани лица, можност за мониторинг на компании и многу други корисни алатки.
  Побарајте промотивен кориснички пристап на 02/3117-100.

  Continue reading →